Kiss Tamás, a Tüzestál tulajdonosa és séfje vagyok, bemutatom Neked a Tüzestál csapatát.
Velünk fogsz találkozni amennyiben felhívsz bennünket, ellátogatsz hozzánk és Vendégeink között köszönthetünk.
Jól dolgozni csak jó csapatban lehet, ezért olyan embereket választottam magam köré, akik szeretik a szakmát, vendégszeretők és fontos számukra az elkötelezettség.
Összesen közel 25 fős a csapatunk, melynek nagy része már 7-9 éve velem tart de a séfünkkel már 11 éve együtt dolgozunk. Csapatunkban a családias jelleget megtartjuk – én nem is tudnék úgy szakácsként dolgozni, hogy közben azt mondja valaki „főnök úr”. A lazaságot meg kell hagyni, mert vigyázzállásban nem lehet dolgozni. Nálunk, a vendéglátásban hosszú a műszak, én viszont szeretem kollégáimnak megadni a szabadidőt, így nálunk tényleg van szabadnap, hogy regenerálódjanak és amikor ide visszajönnek, teljes erőbedobással tudjanak a munkájukra és a kedves Vendégeinkre figyelni. Dolgozóink ebédre ugyanazt a napi menüt eszik, mint a vendégek, és nap végén tetszőlegesen választhatnak vacsorát. Azt gondolom, hogy ezek az apró dolgok hozzájárulnak ahhoz, hogy megbecsüljenek és szeressék a munkájukat.
Szeretnél Te is csapatunk tagja lenni ? Kérlek kattints ide, nézd meg most mely területre keresünk kollégákat >>>