Befektetés a jövőbe.

BIZTONSÁGOS, ÉRINTÉS MENTES KISZÁLLÍTÁS. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON.

A WEBOLDALUNKON ÉS AZ APPLIKÁCIÓNKBAN LEADOTT RENDELÉSEKRE 20% KEDVEZMÉNYTADUNK!
A KEDVEZMÉNY A SZENDVICSEKRE ÉS A HIDEGTÁLAKRA NEM VONATKOZIK!

Köszönöm, hogy érdeklődsz a Tüzestál Étterem rendezvény helyszín szolgáltatása iránt.

Kiss Tamás vagyok, a Tüzestál Étterem tulajdonosa és séfje.

Újpest külvárosi részén található éttermünk bár még csak 8 éve nyitott, már túl vagyunk 300 rendezvényen. Ebben az időszakban rendezvény helyszínt biztosítottunk már családi rendezvényekhez, pl. keresztelő, esküvő, szülinap, ballagás, halotti tor, valamint számos céges bulihoz is.

Miért ideális helyszín a Tüzestált Étterem a Ti összejöveteletekhez ?

 • Mindenek előtt azért, mert családias hangulatú éttermünkben vendégszerető, tüzes kis csapatunk gondoskodik arról, hogy egy valóban felejthetetlen élményben legyen részetek.
 • Másrészt azért, mert a helyszínt magunk alakítottuk ki. Feleségem és magam által kézzel készített dekorációk, hangulatos lámpák fénye mellett, akár a saját készítésű raklapos bútorainkon megpihenve tudtok beszélgetni.
 • Triviálisnak tűnik de nem az: Amit megbeszélünk, mi ahhoz tartjuk magunkat ! Nincsenek utólagos módosítások, meglepetések, teljesen nyugodt lehetsz a rendezvényed sikerességét illetően.
 • Éttermünk a Váci út mellett helyezkedik el, könnyen idetaláltok, ráadásul a közeli utcákban mindig találtok szabad parkolóhelyeket, a parkolás pedig a környékünkön teljesen ingyenes.

Milyen ételek, italok közül választhatunk ?

 • Segítünk Neked az ételek összeállításában, legyen szó bármilyen összejövetelről. Jó szívvel ajánljuk a rendezvényeink sztárját, a kedvelt Tüzes bőségtálainkat.
 • A’la carte ételek feltálalása sem akadály, azonban  20+ ember ételének az elkészítése és egyenkénti feltálalása több időt vesz igénybe, így az ételre való várakozási idő ebben az esetben picit hosszabb lehet.
 • Egyéni kívánságod van ? Az sem akadály ! Nem gond ha nem szerepel az étlapunkon. Keress minket bátran, megbeszéljük és elkészítjük Nektek. Volt már nálunk házias töltött káposzta és tatár beefsteak igény is.
 • Italok választhatók itallapunkról vagy előre megbeszélt fajtákból ital csomagot állítunk össze.

Zenét, zenekart szeretnénk, tudtok ebben is segíteni?

 • Természetesen igen ! Amennyiben van saját zenei előadód, zenekar, akit hozni szeretnétek, felár nélkül várjuk őket is szeretettel !
 • Amennyiben nincs saját zenészed, szívesen ajánlunk Neked megbízható és bevált kontaktokat, akikkel felveheted a kapcsolatot.

 

Amit a zenével kapcsolatosan kérlek vegyél figyelembe:
A jelenlegi jogszabályok értelmében 22:00 óra után már hangos zene nem szólhat, ilyen esetben sajnos bárki bejelentést tehet. Ezért a késő esti órákig elhúzódó rendezvények esetén már ragaszkodnunk kell a normális hangerőhöz. Amennyiben előre tudjátok, hogy a buli biztosan 22 óra utánig elhúzódik, kérlek ezt feltétlen előre említsétek meg nekünk, mert előzetesen kötelességünk jelezni ezt a  jegyzőnek és rendőrségnek. Éttermünk ebből a szempontból nagyon előnyös helyen, hiszen lakóingatlanok a közvetlen közelünkben nincsenek.

És mi a helyzet ha dekorációt szeretnénk ?

Természetesen erre is vannak megoldásaink!

 • Hozhattok akár saját dekorációt vagy
 • dekoráció készítés témában kérhetsz segítséget tőlünk is, szívesen segítünk.
 • Sőt ! Minimum 20 fő feletti ételfogyasztás esetén ha kéritek ajándékba felrakunk kívánt asztalterítőt, asztali futót, asztaldísz-dekorációt, különlegesebbre hajtott szalvétákat.
 • Amennyiben székszoknyát szeretnél, bérlésben tudunk segíteni Neked. ( Szoknyák bérleti díja kb. 220ft/db amennyiben érte tudsz menni. Ha nem, akkor kb.  5000 Ft-ért került az éttermünkbe kiszállításra. Természetesen a székekre mi ingyenesen feltesszük Nektek. )

 

Hány fő elhelyezésére és vendéglátására van lehetőség az étteremben ?

 • Bent, az éttermi részben, összetolt asztalok esetén 20-25 vendéget tudunk kényelmesen leültetni és kiszolgálni de 3 asztalos bontásban akár 30 fő is elfér úgy, hogy még a zenésznek is maradjon kényelmesen hely.
 • A kerthelyiségünk maximum 60 vendég befogadására alkalmas, természetesen a zenészeknek és a tánctérnek ez esetben is kényelmesen marad szabad hely.

Mennyi ideig maradhatunk az étteremben rendezvény esetén?

Nálunk nincs időkorlát !

Szeretettel fogadunk benneteket és addig maradnak a vendégeid, ameddig szeretnének. Azaz az egész este azé az éttermünk, aki hamarabb lefoglalja. Ez alól kivétel ha arra a napra, a későbbi órákra esetleg már egy korábbi rendezvény foglalásunk van. Azaz azé az éttermünk, aki előbb lefoglalja arra az estére.

Azt javasoljuk, hogy amennyiben a fentiekben leírt ismertetőnk elnyerte tetszésed, kérlek mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Telefon: 06303518856
Vagy az alábbi kapcsolatfelvételi ablakunk segítségével:

  Sikeres üzenetküldés esetén átirányítjuk Önt egy nyugtázó oldalra!

  Munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

  És ha mégis a saját helyszínünkre szeretnénk az ételeitek felszolgálását kérni ?

  Annak sincs semmi akadálya. Mottónkhoz híven pokolian jó ételeinket úgynevezett „csévingbe” helyezzük, minden evőeszközzel, tányérokkal kiszállítjuk és a helyszínen tálaljuk fel Nektek. Az elmúlt egy évben számos alkalommal szervíroztuk ételeinket különböző esküvői helyszínekre, divat bemutatóra, céges partykra, sőt munkaügyi megbeszéléshez finger food igényt is teljesítettünk már.

  Kérlek Catering szolgáltatásunk részletesebb leírásáért kattints ide >>>

  Várjuk megtisztelő megkeresésed !

  Kiss Tamás
  Tulajdonos, séf és a Tüzestál Csapata