Befektetés a jövőbe.

BIZTONSÁGOS, ÉRINTÉS MENTES KISZÁLLÍTÁS. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON.

A WEBOLDALUNKON ÉS AZ APPLIKÁCIÓNKBAN LEADOTT RENDELÉSEKRE 20% KEDVEZMÉNYTADUNK!
A KEDVEZMÉNY A SZENDVICSEKRE ÉS A HIDEGTÁLAKRA NEM VONATKOZIK!

A legtöbben szeretjük a pizzákat és más tésztás ételeket így komoly lemondást jelent csökkenteni ezen finomságok mennyiségét az étrendünkben.

A szénhidrát csökkentett diéták a 2000-es években törtek be Magyarországra, több tanulmány is igazolta, hogy az egészséges mértékben csökkentett szénhidrát bevitel valóban jótékonyan hat súlyunk alakulására.

Természetesen a szénhidrát nem bűnös, az emberi szervezetnek szüksége van egészséges és elégséges mennyiségű szénhidrátra, egyszerűen csak hajlamosak vagyunk ezekből a finomságokból szükségleteinknél jóval nagyobb mennyiséget fogyasztani.

Előfordulhat, hogy valakinek esetleges meglévő betegsége miatt kell szénhidrát csökkentett diétát folytatnia mégis inkább egészséges Vendégeinknek ajánljuk, akik testsúlyuk csökkentésére összeállított diétájuk részeként tésztás ételeket szeretnének fogyasztani.

Fontos azonban tudni, hogy a csökkentett szénhidrát tartalmú ételek glikémiás indexe nem alacsonyabb, így inzulinrezisztenciában vagy 2.-es típusú cukorbetegségben szenvedők számára érdemesebb teljes kiőrlésű változatainkat választani.

01
dec
2019

Vélemény, hozzászólás?

Keresés…