Befektetés a jövőbe.

BIZTONSÁGOS, ÉRINTÉS MENTES KISZÁLLÍTÁS. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON.

A WEBOLDALUNKON ÉS AZ APPLIKÁCIÓNKBAN LEADOTT RENDELÉSEKRE 20% KEDVEZMÉNYTADUNK!
A KEDVEZMÉNY A SZENDVICSEKRE ÉS A HIDEGTÁLAKRA NEM VONATKOZIK!

Kedves Vendégeink, Megrendelőink!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben jelenleg mindenkinek azt tanácsolják, hogy aki csak teheti maradjon otthon.

Tegyétek meg azt a szivességet, hogy tisztelitek a Magatok és a környezetetekben élők egészségét annyira, hogy nem indultok el felvásárolni a boltokat. A vírus legyőzésében immunkrendszerünknek is óriási szerepe van, ezért arra bátorítunk Benneteket, hogy étkezzetek inkább ebben a helyzetben is változatosan. Friss élelmszer alapanyagokból készült, minőségi ételekkel tápláljátok szervezeteteket és vitaminokkal is támogassátok immunrendszeretek!

Vélelmezzük, hogy az otthonmaradott gyermekek, illetve cégek dolgozói egy része hetekig, esetlegesen hónapokig távmunkában fog dolgozni, így megnövekedett ételrendelésekkel számolunk.

Hisszük, hogy a vírus megállításában az összefogásnak és az ötletességnek jött el az ideje.

A hirtelen bekövetkezett és megváltozott helyzetre reagálva a korábbi menürendszerünk mellett most gondoltunk azokra a gyerekekre, nyugdíjasokra is, akik kisebb adagokat szeretnének fogyasztani, illetve inkább több de kisebb adagot részesítenek előnyben. 

Mai naptól bevezettük a normál adagjainkhoz képest 70%-os mennyiséget tartalmazó kisadagos ételeinket, melyek egységesen 1.690,- Ft-tos áron érhetők el.

(Kisadagos ételeink mellé hamarosan levest is rendelhettek, mely mindössze 500 Ft-ba kerül, azonban csak kis adagos leves rendelést önmagában nem tudunk fogadni. Jelenleg ez az opció még fejlesztés alatt áll webes felületünkön, kis türelmeteket kérjük.)

Kisadagos rendelések esetében is kérjük a készpénzforgalom teljes kerülését, azaz rendeléskor weboldalunkon bankkártyával történő fizetést kérünk. 

Kisadagos ételeink kedvező árait a mennyiség csökkentése okozza, az elmúlt 14 évben a Tüzestáltól megszokott minsőégű és ízvilágú ételeket szállítjuk most is. 

A megnövekedett rendelési mennyiségek a kiszállítások gördülékenységét nehezíthetik, ebben azonban a Te segítségedre is számítunk!

Kérjük rendelésed add le előre, akár egész hétre, hogy mi is jobban tervezhessünk, beoszthassuk az időnket. Amennyiben csak ebédet szeretnél, kérlek ne akkor rendelj, mikor már éhes vagy, segíts nekünk avval, hogy most előre tervezel. Másnapi ebéded kérheted akár előző nap délutánra, s másnap meg tudod magadnak melegíteni.
Amennyiben beteg vagy, azt jelezd számunkra megrendelésed megjegyzés mezőjében. Ebben az esetben futárunk nem megy a közeledbe, hanem csak kapura / kilincsre akasztja a becsomagolt ételt. Amennyiben mégis kijönnél, kérlek használj maszkot!

Esetleges nehézség esetén türelmed és megértésed kérjük.

Bármely kérdés esetén fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az ismert elérhetőségeken.

Koronavírus közleményünk itt olvasható: https://tuzestal.hu/tuzes-media/korona-virus-tajekoztato/

17
márc
2020

Vélemény, hozzászólás?

Keresés…

Itt találsz meg minket

Kosár

Bankkártyás Fizetés