Befektetés a jövőbe.

BIZTONSÁGOS, ÉRINTÉS MENTES KISZÁLLÍTÁS. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON.

A WEBOLDALUNKON ÉS AZ APPLIKÁCIÓNKBAN LEADOTT RENDELÉSEKRE 20% KEDVEZMÉNYTADUNK!
A KEDVEZMÉNY A SZENDVICSEKRE ÉS A HIDEGTÁLAKRA NEM VONATKOZIK!

  • Dátum: 2023.05.17

Magyarország bemutatása külföldi turisták számára izgalmas és nemes feladat, hiszen ezek az emberek meg szeretnének ismerkedni kultúránkkal, az ország nevezetességeivel, valamint a számos érdekességet kínáló fővárossal, Budapesttel. A történelmi érdekességeken és látnivalókon túl az sem utolsó szempont, hogy az Önök által kínált szolgáltatással mennyire elégedettek az utazni vágyók. 

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani. 

Éttermünkben található széles választékunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Van lehetőség a hagyományos, házias magyar ételek megkóstolására, de ha inkább más országok gasztronómiájához húz a szívük elérhetőek az olasz, spanyol, görög konyha fogásai is. Ha ez még mindig nem elég kívánatos, természetesen a “streetfood” is megtalálható kínálatunkban. 

Az áraink kedvezőek, vendégeink tetszésének elnyerését pedig tovább fokozza a kellemes környezet. Beltéren a tökéletes nyári közérzetet légkondicionáló berendezéssel biztosítjuk. Hatalmas kerthelyiségünkben raklap bútorokkal igyekszünk élvezetesebbé tenni a nálunk töltött időt. Nagy fali tévénknek köszönhetően a szurkolásról sem kell lemondani, gyerekek számára pedig külön játszósarokkal kedveskedtünk. Családias környezet és kézzel készített dekorációk várják az ide érkezőket. A megközelítés előnyös új csoportoknak is, hisz könnyű idetalálni, a parkolási lehetőségek pedig kedvezőek, akár autóbusszal is. Az épület rögtön a főút mellett található, az M0, M2 és az M3 autópályáról is könnyen, gyorsan  megközelíthető. Az étterem nagyobb csoportok fogadására is alkalmas, a belső térben 20-25 fő, kültéren pedig 60 fő elhelyezése lehetséges. Előzetes asztalfoglalás azonban szükséges! 

Különleges menük összeállításával igyekszünk megkönnyíteni a választást, mely alatt az adott évszak különlegességeit, szezonális menüket, havi specialitásokat értjük. Nyári időszakban koktélfogyasztásra is van lehetőség. Ha inkább önállóan szeretne választani, menütől függetlenül, kívánalmainak megfelelően van a’la carte rendelési lehetőség. Vegetáriánus menü fogyasztását is tudjuk biztosítani. A velünk szerződött utazási irodáknak egyedi, kedvezményes áron biztosítjuk a fogyasztást. Környékünkben megtalálható az Aqua World élményfürdő, ahol egyaránt úszni és kikapcsolódni is tudnak. Többek között szauna és jakuzzi segítik a minőségi pihenést. Gyermekek számára is kitűnő elfoglaltságot nyújt a csúszdáknak és hullámmedencének köszönhetően. Esténként pedig a Megyeri híd csalogatja ida a látogatókat, remek fotótémájának köszönhetően.

Ajánlatkéréssel, egyeztetéssel kapcsolatosan várjuk megkeresését!


Vélemény, hozzászólás?

Keresés…

Itt találsz meg minket

Kosár

Bankkártyás Fizetés