BIZTONSÁGOS, ÉRINTÉS MENTES KISZÁLLÍTÁS. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON.

10% TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY ONLINE RENDELÉSKOR!

 • Comments (0)

Vízkereszttől (01.06) hamvazószerdáig – azaz a 40 napos böjt kezdetét megelőző időszak végéig tartott a farsangi időszak, ami 2019-ben elég hosszúra sikeredett. Régebben a farsangi időszak egyet jelentett a bálok, az ünneplés időszakával, különösen az utolsó napjaiban csaptak nagy lakomát őseink. A farsangi időszakból megmaradt ételek elfogyasztására az utolsó nap, a torkos csütörtök adott lehetőséget.

Mivel ezután következett a 40 napos nagy böjt ezért ezt az utolsó falásra szánt napot zabáló, sőt tobzódó csütörtöknek is nevezték régen.

A torkos csütörtöknek mostanra a magyar vendéglátásban is hagyományai vannak, amiben mi is aktívan szerepet vállalunk, ezért az alábbi ajánlattal kedveskedünk Számodra:

Gyere el hozzánk Március 7.-én, torkos csütörtökön a családoddal vagy pároddal és használjátok ki 33%-os étel kedvezményünket! A kedvezményt egész nap igénybe tudod venni, legyen szó akár egy üzleti ebédről vagy egy meghitt családi vacsoráról. A torkos csütörtök kedvezmény menüben kapható ételeinkre és a kiszállítással rendelt ételekre nem vonatkozik. Sok vendégre számítunk és nem szeretnénk, hogy lemaradj erről a lehetőségről, ezért kérünk, hogy foglald le és biztosíts szabad asztalt magadnak már most!

  Sikeres foglalás esetén átirányítjuk Önt egy nyugtázó oldalra!

  01
  márc
  2019

  Vélemény, hozzászólás?

  Keresés…