BIZTONSÁGOS, ÉRINTÉS MENTES KISZÁLLÍTÁS. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON.

10% TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY ONLINE RENDELÉSKOR!

  • Comments (0)

A kenyér, a pékáruk, a tészták mindig az étkezés, a konyha alap-élelmiszerei közé tartoztak. Azonban míg régebben nagyanyáink otthon, maguk sütötték a család kenyerét, mindenféle adalékanyagoktól mentesen, az utóbbi évtizedekben inkább a gyári tömeggyártás irányába tolódott el ennek az alap-élelmiszernek az előállítása.

Ugorjunk egyet az időben: 2018.

Rengeteg táplálék allergiás, intoleranciával, autoimmun betegséggel küzdő embertársunk keresi boldogulását.

Az orvos-diagnosztika fejlődésének köszönhetően ma már egy kialakuló cukorbetegség még az előszobában nyakon csíphető, ezt az átmeneti állapotot ma úgy hívják: inzulin rezisztencia.

Cukorbetegek, inzulin rezisztenciával, egyéb ételallergiával, intoleranciával élők sokasága keresi  a lehetőséget és egyben a megoldást, hogy alapvető élelmiszereit beszerezhesse, fogyaszthassa.

Te is érintett vagy? Mi gondoltunk Rád is!
Pihenj, nem kell otthon mindig főzni. Rendeljetek bátran a családnak és már Neked sem kell lemondanod a frissen sült készételek rendeléséről.

Korábban, 8-9 éve készítettünk már teljes kiőrlésű búzalisztből  pizzatésztát de akkoriban még nem volt ekkora igény rá, így levettük az étlapról. Most újra elővettük és leporoltuk a korábbi receptet. IR-ben jártasok tanácsára a cukrot és a tejet is elhagytuk a tésztájából és persze folyamatosan teszteltük, hogy kellően ízletes lett-e.
Nehéz időszak volt ennyi pizzát végigkóstolni, -na jó ez nem igaz 😅 (bennfentes infó, hogy 4 napon keresztül pizzát ettünk ) – de végül megszületett a 100%ban tejmentes, cukormentes, teljes kiőrlésű tésztánk.
További is gondoltuk, így a teljeskiőrlésű liszttel készült ételeink körét tovább bővítettük.

Bevalljuk Nektek őszintén, hogy még szakácsainknak is újdonság ez a terület. A köreteinket (pl.: tésztákat is) frissen főzzük, ami sajnos megnöveli az elkészítési időt, amiért türelmeteket és megértéseteket kérjük.
“Mentes” ételeink tervezésekor úgy döntöttünk, hogy minden teljes kiőrlésű (TK) vagy glutén mentes (GM) étel  egyben laktózmentes (LM) is lesz.

Fontos tudnod, hogy konyhánk nem glutén mentes! 

Nyersen 100 gr TK pizza alapban: Energia: 193,8 Kcal, Fehérje: 7,1 g, Zsír: 15,2 g, Szénhidrát: 33,8 g. Nyersen 45dkg pizzatészta tápanyagértéke: Energia: 862 Kcal, Fehérje: 31.81 g, Zsír: 67,87 g, Szénhidrát: 150,68 g

Válassz és váljon kedves egészségedre!

Mentes ételek rendelése itt:

Mentes pizzák rendelése itt:

25
okt
2018

Vélemény, hozzászólás?

Keresés…